Cybersecurity

Is jouw netwerk goed beveiligd?

De kans is groot dat je gegevens op een bepaald moment zijn blootgesteld aan nieuwsgierige ogen. Cybercriminelen, hackers, en zelfs overheden kunnen op zoek zijn naar persoonlijke informatie, bedrijfsgeheimen, en andere gevoelige gegevens. Zonder dat je het weet, kunnen jouw apparaten en netwerken doelwit zijn van deze ongewenste aandacht.

Test hoe veilig jouw omgeving is

1
Firewall
2
Back-ups
3
Training
4
Dark web
5
Updates
6
Resultaat
Heb je momenteel een firewall geïnstalleerd en geconfigureerd om zowel inkomend als uitgaand verkeer te monitoren? *

Tip: Een firewall is essentieel om je netwerk te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Zorg ervoor dat deze correct is ingesteld om zowel inkomend als uitgaand verkeer te monitoren.

Hoe vaak maak je een back-up van je kritieke bedrijfsgegevens? *

Tip: Regelmatige back-ups van je gegevens kunnen het verschil maken in geval van een cyberaanval of systeemstoring. Idealiter maak je dagelijks een back-up.

Hebben je medewerkers training gekregen om phishing-aanvallen en andere veelvoorkomende cyberdreigingen te herkennen en erop te reageren? *

Tip: Medewerkers zijn vaak de eerste verdedigingslinie tegen cyberdreigingen. Regelmatige training kan hen helpen verdachte activiteiten en phishing-aanvallen te herkennen.

Monitor je het dark web op gecompromitteerde bedrijfsinformatie (bijvoorbeeld inloggegevens van medewerkers, gevoelige gegevens)? *

Tip: Het monitoren van het dark web kan je helpen om te ontdekken of gevoelige bedrijfsinformatie is gelekt, zodat je snel actie kunt ondernemen.

Hoe vaak update je je software en systemen om te beschermen tegen de nieuwste beveiligingslekken? *

Tip: Regelmatige software-updates zijn cruciaal om je systemen te beschermen tegen de nieuwste beveiligingslekken en kwetsbaarheden.

0.00

Jouw uitkomst?

Je cybersecurity maatregelen zijn sterk, maar er is altijd ruimte voor verbetering.

Je hebt enkele goede praktijken in plaats, maar er zijn aanzienlijke gebieden die aandacht nodig hebben.

Je cybersecurity schiet tekort op verschillende kritieke gebieden. Directe actie is vereist.

Je bedrijf is zeer kwetsbaar voor cyberaanvallen. Overweeg onmiddellijk een uitgebreide cybersecurity-oplossing.

Laat je e-mailadres achter en ontvang een handige checklist met tips en tricks om je bedrijf veilig te houden.

Wij helpen bij het beveiligen van jouw gegevens

Onze kernwaarde en unieke kracht ligt in het waarborgen van jouw anonimiteit online. Wij begrijpen dat jouw privacy van het grootste belang is en dat je online activiteit niet traceerbaar moet zijn. Daarom bieden wij geavanceerde beveiligingsoplossingen die ervoor zorgen dat jouw digitale voetafdruk volledig onzichtbaar blijft voor kwaadwillenden. Of je nu werkt, surft, of communiceert online, wij zorgen ervoor dat je dit veilig en privé kunt doen.

Volgende gegevens zijn een greep uit wat van jou gewoon online zou kunnen staan: persoonlijke identificatiegegevens (namen, adressen, …), financiële informatie (creditcardnummers, bankrekeninggegevens, …), inloggegevens (gebruikersnamen en wachtwoorden voor e-mailaccounts, sociale media en andere online diensten), gezondheidsinformatie (medische dossiers en verzekeringsinformatie, …), enzovoort…

Totaaloplossing

Wij leveren geen losse producten, maar een totaaloplossing die al jouw cybersecurity-behoeften dekt. Van preventie tot herstel, alles onder één dak.

Persoonlijke service

Onze toegewijde experts staan altijd voor je klaar. Met onze persoonlijke service en expert hotline krijg je ondersteuning van specialisten.

Totaaloplossing

We begeleiden je door het volledige proces, van de eerste intake tot de uiteindelijke installatie en voortdurende ondersteuning. Jouw veiligheid is onze prioriteit.

Enkel het essentiële

We begrijpen de unieke uitdagingen van kleine en middelgrote ondernemingen. Daarom bieden we essentiële en betaalbare cybersecurity-oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van KMO’s.

Help ons jouw beveiligen!