Het Team

Dit is het DOCIT TEAm

DOCITCONSULT, een familiale KMO met 20+ jaar ervaring in digitale documentsystemen en multifunctionals is sinds 2023 het énige indirecte verdeelkanaal als KONICA MINOLTA BUSINESS CENTER in Vlaanderen, met 4 vestigingen (Antwerpen, Melle, Hasselt, Sint-Niklaas)

Zo bedekken we strategisch de Belgische markt met eigen logistiek, service en dienst-na-verkoop, wat resulteert in ongeëvenaarde interventiesnelheid. In een dynamische markt van documentautomatisering staat DOCITCONSULT voor oplossingen die organisaties efficiënter maken, kosten verlagen en professionaliteit bevorderen. Met nadruk op onafhankelijkheid, kwaliteit, landelijke service en maatwerk, bieden we diverse branches en bedrijven passende documentoplossingen. Ontdek onze KONICA MINOLTA-producten en software voor verhoogde productiviteit en soepel werk.

Ook voor de adminstratiesoftware MyDocIT en Webdesign werken we énkel met strategische partners die ons exclusiviteit voor de Belgische markt garanderen inzake het commercialiseren van het product. Zo behouden we controle op de meest optimale responstijden en het efficiënt uitvoeren van de ontvangen orders.

Kernwaarden van DOCITCONSULT:

Betrouwbare Expertise

Met meer dan 20 jaar technische en commerciële ervaring zijn we uw vertrouwde partner in documentoplossingen.

Autonome Dienstverlening

Als een volledig autonome B2B-speler, bieden we complete oplossingen via dealerships, met eigen logistiek en ongeëvenaarde service.

Maatwerk en Innovatie

We passen ons aan op uw behoeften en de veranderende markt. Innovatieve merken zoals KONICA MINOLTA staan voorop in onze oplossingen.

Mensgerichte Aanpak

Ons team is toegewijd aan uw succes. We bieden persoonlijke aandacht en documentoplossingen die de efficiëntie en kwaliteit van uw organisatie bevorderen.